Profiel

Waarom de website Woningsubsidie?

Zodra iemand voor de keuze komt te staan om voor de eerste keer een woning te kopen, dienen zich velerlei vragen aan. Veel Starters oriënteren zichzelf graag eerst via het internet, daarom hebben wij deze website ontwikkeld.

De website van WoningSubsidie biedt voor een Starter op de woningmarkt de meest uitgebreide informatie en ondersteuning over woningsubsidie.

Financiering van een woning

Het kopen van een eigen woning is veelal de meest ingrijpende financiële beslissing die iemand in zijn leven neemt. Daarnaast is de aankoop van een woning vaak de grootste uitgave welke iemand in zijn leven doet. Vrijwel iedere Starter financiert deze aankoop door middel van het afsluiten van een hypotheek.

Om jouw kansen op het vinden van een passende woning te vergroten, hebben onze business partners speciale regelingen en kortingen ontwikkeld voor Starters. Zo kun je net dat beetje extra besteden op de woningmarkt om toch dat droomhuis te kopen.

Zoeken van een woning

Wij kunnen het landelijke aanbod van Starterswoningen voor jou in beeld brengen. Op het moment dat je concrete stappen wilt gaan nemen voor het zoeken van een eigen woning, ondersteunen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes hierin.

Erkend StartersCoach - Dé veiligste weg naar verantwoord lenen
WoningSubsidie - Dé veiligste weg naar de voordeligste hypotheek!